Sunday, 24 July 2011

HEAVEN :)

Salam. harini da masuk 5hari class cancel. 4hari full tkde class. oke mmg sgt heaven bg bdk2 DSK 2B. -.-' tapi tggu jela azab nye plak nk m'ganti smua class yg cancel tu. huh! yg tu plg ak tak ske. sem ni nmpk mcm byk rileks. as usual mmg dari sem lps DSK 2B mcm ni. tp, kami cool je even sgt2 penat *ayat berlagak. haha. tak heran lah sbb nye lecturer JP mmg slalu tkde. so kne la pndai catch up sume sbjek. even 3paper je msuk final untuk sem ni. tp mmg sgt tough. especially (mcm kt bwh ni) -.-'

*shorthand = trengkas

p/s : best kalau kutuk org pakai tulisan ni ^_____^  da pndai da sket2 nk buat. huhu


Wednesday, 6 July 2011

A4/4/6..

Salam. sem ni dpt blok A4/4/6. yess mmg best gile la dpt aras 4.
. lg2 time nk puasa ni. ok, ak xtaw mcm mne nti.
ntah larat ntah tak. tp confirm2 la lembik.
gile kann. kalau xpuasa xpe gak.
smpai bilik, bleh mnum air. makan2. haha ^^
just ready fizikal n mental. sbb ak bknla org yg jnis ske b'susah payah -.-
A4/4/6 wait for me. harap2 bilik 2 xb'puaka mcm sem lps.






Goodbye KL!

Assalamualaikum. esok kne balik sabak dh. say gudbye 2 kL! 
emm xtaw npe tbe2 rse mcm mls sgt nk balik.
mungkin sbb lme sgt cuti.
life kt sne mcm ape je. aaaaaaa!!
but its okay.nk mncari ilmu kt mne2 pn sme.
cuma yg beza tmpt je. bukan ? :)
at least syukur sbb dpt tmpt yg jauh2.
xde la nk merewang selalu. =.=
huu i'm gonna miss  mak abah, my bed, :( ouchh bantal busuk juga. ^^

p/s : kL! jmpe lg raya nnti.insyaAllah :)