Sunday, 24 July 2011

HEAVEN :)

Salam. harini da masuk 5hari class cancel. 4hari full tkde class. oke mmg sgt heaven bg bdk2 DSK 2B. -.-' tapi tggu jela azab nye plak nk m'ganti smua class yg cancel tu. huh! yg tu plg ak tak ske. sem ni nmpk mcm byk rileks. as usual mmg dari sem lps DSK 2B mcm ni. tp, kami cool je even sgt2 penat *ayat berlagak. haha. tak heran lah sbb nye lecturer JP mmg slalu tkde. so kne la pndai catch up sume sbjek. even 3paper je msuk final untuk sem ni. tp mmg sgt tough. especially (mcm kt bwh ni) -.-'

*shorthand = trengkas

p/s : best kalau kutuk org pakai tulisan ni ^_____^  da pndai da sket2 nk buat. huhu


2 comments:

  1. sebenarnyee tulisan nihh utk apeee ?

    ReplyDelete
  2. entah. ak pon xtaw asl kene blaja tulisan ni.

    ReplyDelete