Thursday, 16 June 2011

Blog Baru. Thanks Bell :)

 Umi Nabilah Ahmad Fuad

Assalamualaikum :) firstly nk ckp thanks gila kt bell sbb dh tlong ak buatkn blog ni.at lastttt ak ade blog sndiri :) p/s: wehh ak curi gmbar ko yg ni sbb ak ske tgk.ko nmpk comel ble pgg belangkas bell.haha.tgk nme kau pn ak siap bold kn lg ouhh..haha.serious wehh ak xleh tgk korg ade blog.mcm dengki gila tgk kau, ika ade blog.ak pn nk jugak.haha.maaflah bell susah2 kn ko plak.kalau nk suruh ak buat sndiri mmg xla kannn.ak ta reti.smpai ble2 pn ak xkn ade blog kot.eh bapak kuno kn ak.haha.xpe, ak buat blog ni pn just nk mluahkan ape yg ak rse jee :) tp ak xtaw la smpai ble plak blog ni akn b’tahan.kang tkut nti jd mcm blog yg lme tu.kubur tak bernisan.confirm la nti ak kene sepak laju2 dgn kau.HAHA.btw, thanks a lot bell.kau dah byk tlong ak :)

7 comments:

  1. eh . name aq pon ade eh . hehe , klo xsala ika la . :p

    ReplyDelete
  2. yela ika mne lg. kalo bkn nurzulika. haha :P

    ReplyDelete
  3. mak cik...wlcm3.....xde hal la membe nye pasal aku buat....mmg first skali yang aku pandang adalah name aku...then dalam hati berkata "moon nieh lupe ker right spelling name aku?" rupe nye bace entry mmg die TERsalah bold name aku...xpe2 di maafkan...hope vlog ko xkan menjadi batu terkubur keyh....always ade cerita yang nak di kisah kan an dalam vlog...pape cite pon boley. :) nty kat poli lagi banyak cite la....

    ReplyDelete
  4. eh ak mmg dh agk da yg nme ko ak slah eja. hahaha. maaf2. bia jelah kn.ak kn mmg pelupa :) ak xsbr nk tggu balik poli nti. kt umah mmg xde cter sgt. ak pn da kering idea xtaw nk tls ape.hee

    ReplyDelete
  5. hahaha . i like !! tq3 .. hehehe .. :)

    ReplyDelete